Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΔΠΕΚ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ.)
Μέλος Ο.Δ.Β.Ε
Αριθ.Μητρώου : 975/Αριθ.Απόφ.Πρωτ:1050/99
Παγρήτιο Στάδιο Ηράκλειο
Τηλ-φάξ: 2810 324 379
Αριθ.πρωτ: 2

ΠΡΟΣ:
Τα μέλη ΣΥΔΠΕΚ
                                                           Ηράκλειο, 9 Ιανουαρίου 2018


ΚΟΙΝ:.ΟΔΒΕ


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Το ΔΣ του συνδέσμου όπως κάθε χρόνο , διοργανώνει την ετήσια γιορτή του με την ευκαιρία κοπής της πίττας για το 2018.
 Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την 27/1/2018 και ώρα 20.00 στο κέντρο « ΜΠΑΧΑΛΟΓΑΤΟΣ» στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου , έναντι kafe Mare(πρώην Ξενία).
Την ίδια μέρα θα γίνει και η απονομή των διπλωμάτων νέων διαιτητών παραρτημάτων Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και η τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει με την προσφορά τους στο άθλημα.
Θα διατεθούν προσκλήσεις και η τιμή πρόσκλησης τιμάται 15,00 €(με πλήρες μενού) και η διάθεση θα γίνει είτε μέσω των εκπροσώπων νομών , είτε στην είσοδο του καταστήματος.
Σε κάθε περίπτωση όμως για την αποφυγή ταλαιπωρίας αλλά και για λόγους ευταξίας  , είναι προτιμότερο η πρόθεση συμμετοχής στην εκδήλωση , αλλά και ο αριθμός προσκλήσεων που επιθυμεί είς έκαστος , να γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
Για την ενίσχυση του ταμείου ΣΥΔΠΕΚ διοργανώνεται επίσης λαχειοφόρος αγορά στην οποία κληρώνονται δώρα τα οποία συλλέγονται είτε από τα μέλη της επιτροπής είτε από τα μέλη ΣΥΔΠΕΚ , τα οποία αφού τα προμηθευτούν από καταστήματα τα παραδίδουν στους εκπροσώπους του νομού , προσπάθεια την οποία οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες , διάθεση προσκλήσεων , δώρα κλπ. Πέραν των εκπροσώπων ανά νομό μπορείτε να μιλάτε με τους κ.κ.Βλαχάκη Μανόλη ή Βαβαδάκη Χαρά , Σπιθάκη Μαρία , Καράλη Βασιλική.
Σας γνωρίζουμε ότι επειδή η περιοχή του καταστήματος είναι σε πολυσύχναστη περιοχή , η στάθμευση των οχημάτων μπορεί να γίνει στο παρακείμενο δημοτικό πάρκιγκ(παλαιά λαχαναγορά)

Παρεγγελία προσκλήσεων ή κράτηση τραπεζιού:κ.Βλαχάκη Μανόλη τηλ.6947831220Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΟ πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας
Κοκοτσάκης Βασιλειος                                              Βλαχάκης Μανόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου