Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ.)
Αριθ.Μητρώου : 975/Αριθ.Απόφ.Πρωτ:1050/99
Τηλ-φάξ: 2810 324 379 e-mail : sydpek@hotmail.com


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Αριθ.πρωτ:18


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1/2017

ΠΡΟΣ:
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΔΠΕΚ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ


1.Έχοντας υπόψη τo καταστατικό ΣΥΔΠΕΚ , την εγκύκλιο ΟΔΒΕ περί δηλώσεων προσφοράς υπηρεσιών και τον κανονισμό διαιτησίας ,

-Διοργανώνουμε την 7 Μαΐου 2017 και από ώρες 11.00-15.00 , στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου (Δημοτικό Μέγαρο Οδός Κουντουριώτη 84):

Α.Απολυτήριες εξετάσεις σχολής υποψηφίων διαιτητών τμήματος Ηρακλείου.Το γραπτό τεστ ακολουθεί την πετυχημένη πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων και περιλαμβάνει τόσο απαντήσεις επί 25 ερωτήσεων όσο και επί γραπτού ΦΑ.
Οι υποψήφιοι μετά από συνεννόηση με τον Γραμματέα ΣΥΔΠΕΚ κ.Βλαχάκη Μ. σε ημερομηνία που θα οριστεί από κοινού με τον καθηγητή τους , θα ολοκληρώσουν τον κανονισμό .
Β.Προαγωγικές εξετάσεις κατηγορίας από Δ σε  Γ.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαιτητές που συμπληρώνουν την 7 Μαίου 1 χρόνο στην κατηγορία Δ.
Γ.Εισιτήριες εξετάσεις από την κατηγορία Γ στην κατηγορία Β(ΟΔΒΕ).Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαιτητές κατηγορίας Γ.
Δ.Εξετάσεις προετοιμασίας από Β σε Α ΟΔΒΕ. Δικαίωμα (προαιρετικά) έχουν όλοι οι διαιτητές κατηγορίας Β που συμπληρώνουν 2 τουλάχιστον χρόνια σε αυτήν.

Για την συμμετοχή στις εξετάσεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι η οικονομική ταυτοποίηση των μελών έναντι ΣΥΔΠΕΚ και προς τούτο αρμόδιος είναι ο κ.Καραπουλάκης Ταμίας ΣΥΔΠΕΚ
Την ως άνω ημερομηνία θα πρέπει οριστικά να κατατεθούν από μέρους των μελών , οι υπόψη δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών σάλας και άμμου σύμφωνα με τις εγκυκλίους που σας έχουμε στείλει.
Διαιτητές που υποχρεούνται και δεν θα συμμετάσχουν στην διαδικασία , θα παραμείνουν στην ίδια κατηγορία διαιτητή.
2.Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής διοργανώνουμε τεχνική συγκέντρωση(η τελευταία της περιόδου) όπου σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΣΠΕΚ , θα γίνει η αποτίμηση της χρονιάς και η ανάλυση απόδοσης όλων των διαιτητών όλων των κατηγοριών και προς τούτο απαιτείται η παρουσία του συνόλου των διαιτητών μελών(πέραν των υπόχρεων για εξέταση)

Την επιμέλεια(Οργανωτική κλπ) αναλαμβάνει το μέλος ΣΥΔΠΕΚ κ.Μαρινάτος Ιωάννης με την επικουρία του μέλους ΔΣ κ.Κανακάκη Γεωργίου.
Την οργάνωση μετάβασης και επιστροφής έχουν τα κατά τόπους (Χανιά-Ηράκλειο) μέλη του ΔΣ κ.κ.Καρπουζάς Ιωάννης και Βλαχάκης Μανόλης.


Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Δ.Σ. Ο γενικός Γραμματέας

Κοκοτσάκης Βασίλειος Βλαχάκης Μανόλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου