Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο που συνήλθε  στο Ηράκλειο με πλήρη σύνθεση αποφάσισε:

1.Την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 14.30 στο Ηράκλειο με θέματα:

-.Αρση δηλώσεων προσφοράς υπηρεσιών διαιτητών πετοσφαίρισης άμμου , λόγω απουσίας αθλητικής δραστηριότητας
-. Εγκριση ενεργειών διεκδίκησης οφειλομένων από ΕΟΠΕ-ΕΣΠΕΚ στα μέλη ΣΥΔΠΕΚ από το 2006 μέχρι σήμερα , για αποφυγή παραγραφής .
2. Την διοργάνωση του 23ου περιφερειακού επιμορφωτικού σεμιναρίου ΟΔΒΕ στο Ηράκλειο την  1/10/2016 & 2/10/2016  .(θα ακολουθήσει σχετική εγκύκλιος.
Συμμετοχή διαιτητών μελών ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ , προπονητών , αθλητών , παραγόντων , κοινού ελεύθερη.(Θα ακολουθήσει σχετική εγκύκλιος)
Προς τούτο συγκροτείται επιτροπή αποτελούμενη από τους:
Βλαχάκη Μανόλη, 
Σπυριδάκη Δέσποινα,
 Καραπουλάκη Ευάγγελο 
και Σπιθάκη Μαρία 
οι οποίοι θα επιμεληθούν  της διαδικασίας έγκρισης χρηματοδότησης δαπανών(ΔΟΠΑΦΜΑΗ και Περιφερειακό Ταμείο) , ως και της προετοιμασίας της εκδήλωσης.
3.Συμμετοχή καθηγητή διαιτησίας ΣΥΔΠΕΚ στο σεμινάριο καθηγητών ΟΔΒΕ την 24/9/2016 , καθώς & των παρατηρητών και λοιπών διαιτητών Ε/Κ (πινάκων αξιολόγησης 2015-2016)στο  αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει η ΟΔΒΕ στην Αθήνα το διήμερο 24 & 25/9/2016.Τα εξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους ίδιους.
4.Την διενέργεια συλλογής προσφορών για την  κατασκευή του νέου εξοδολογίου διαιτητών
5.Την είσπραξη όλων των οφειλομένων διαιτητών μελών  προς ΣΥΔΠΕΚ κατά την Γενική συνέλευση και επιμορφωτικό σεμινάριο.Προς τούτο ο ταμίας θα συντάξει και θα κοινοποιήσει σχετική κατάσταση.
6.Την δρομολόγηση όλων των ενεργειών για εξωδικαστική στην αρχή και δικαστική στην συνέχεια διεκδίκηση όλων των οφειλών από τις διοργανώτριες αρχές  στα μέλη ΣΥΔΠΕΚ , από το ετος 2006.
7.Την άρση δηλώσεων προσφοράς υπηρεσιών διαιτητών πετοσφαίρισης άμμου λόγω έλλειψης αγωνιστικής δραστηρειότητας και αναστολή ιδιότητας διαιτητή(για τον ίδιο λόγο),(Υπό την έγκριση ΓΣ)
8.Την σύσταση επιτροπής οργάνωσης και λειτουργίας σχολών , επιμορφωτικών και τεχνικών συγκεντρώσεων , αλλά και επιτροπή εξεύρεσης πόρων για ενίσχυση ΣΥΔΠΕΚ , αποτελούμενη από τους:

Καρπουζά Ιωάννη
Βλαχάκη Μανόλη
Κανακάκη Γεώργιο
Καραπουλάκη Ευάγγελο
Ροδινού Αθηνά

Στόχος της επιτροπής είναι η σύσταση και εύρυθμη λειτουργία σχολών διαιτητών(1η σχολή στην περιοχή Ν.Λασιθίου) , και τεχνικών συγκεντρώσεων.
Το μοντέλο των τεχνικών συγκεντρώσεων σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΣΠΕΚ , δεν αλλάζει σε σχέση με την περασμένη περίοδο.
9.Την χωρίς αποζημίωση διαιτησίας συμμετοχή διαιτητών μελών ΣΥΔΠΕΚ σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά ομάδων μελών ΕΣΠΕΚ , με την προϋπόθεση ότι οι αγώνες αυτοί τυγχάνουν σχετικής έγκρισης από την διοργανώτρια για τυπικούς λόγους.
Η συμμετοχή των διαιτητών επιβεβαιώνεται από τα υπεύθυνα προς τούτο όργανα.

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου