Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


RE: ΕΠΑΝΑΦ.: τεχνικές συγκεντρώσεις-Συμπλήρωση ,αλλ

.              
 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Οδός Μουστακλή 1
Θύρα 9 Παγκρητίου σταδίου
71303 Ηράκλειο 
ΘΕΜΑ:Επιμόρφωση διαιτητών-Τεχνικές συγκεντρώσεις

Επειδή τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται προβλήματα στην εφαρμογή των κανονισμών και προκηρύξεων, που οφείλονται είτε σε άγνοια είτε σε ελλειπή ενημέρωση, αποφασίζουμε σε συνεργασία με τον ΣΥΔΠΕΚ:

1.Καθιερώνουμε πλέον ως υποχρεωτικό το μάθημα της Δευτέρας, όπου όλοι οι διαιτητές,-παρατηρητές που υπέβαλαν δήλωση προσφοράς  2015-2016,αλλά και οι νέοι διαιτητές θα παρακολουθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ενημέρωση.
( Η υποχρέωση αφορά όλους τους διαιτητές σάλας ανεξάρτητα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται)

2.Ή κεντρική ενημέρωση θα πραγματοποιείται στα γραφεία ΣΥΔΠΕΚ ,κάθε Δευτέρα και ώρα 19.00, πλην αργιών ,που θα μεταφέρεται έγκαιρα,όπου θα γίνεται ή παράδοση του φύλου αγώνα και ποσοστών, ή ενημέρωση για τα προβλήματα και απορίες της προηγηθεισης αγωνιστικής και ή εισήγηση για συγκεκριμένο θέμα.
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιείται συγκέντρωση με το ίδιο θέμα και διαδικασία σε Ρέθυμνο (Κλειστό γυμναστήριο με φροντίδα και Χανιά στα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων υγείας-Κλειστό  Παλαιάς Ηλεκτρικής )των κ.κ. Κανακακη & Καρπουζά αντίστοιχα ..
3.Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα ανταλλάσσονται μεταξύ κεντρικού και περιφερειακών συγκεντρωσεων ,προβληματισμοί και απορίες προς επίλυση,ώστε να υπάρχει ενιαία εφαρμογή.

4.Εφαρμογή παρούσης από την προσεχή Δευτερα  8/2/2016 και κάθε όμοια σχετικά με τεχνικές συγκεντρώσεις και παράδοση ΦΑ καταργείται (όπως ή παράδοση φύλλων αγώνα μέχρι τέταρτη)

Υπεύθυνος
 για τον έλεγχο και εφαρμογή των παραπάνω είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης κ.Βλαχάκης ο οποίος θα τηρεί και τα βιβλία για τις Παρουσίες και τους απόντες.
Στον κ.Βλαχάκη πρέπει να απευθύνονται όσοι συνάδελφοι αποδεδειγμένα δεν μπορούν να παραστούν σε τεχνική συγκέντρωση.

Υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας ΕΟΠΕ,ο αδικαιολογητως απόν από την συγκέντρωση αυτή,εξαιρείται των ορισμών οποιασδήποτε κατηγορίας πρωταθλήματος  τοπικών η εθνικών για την προσεχή της Δευτέρας αγωνιστική.

Για την ΚΕΔ/ΕΣΠΕΚ
Ο Προεδρος
Κοκοτσάκης Βασίλειος

*. Δικαιολόγηση μή παρουσίας κατά τα ισχύοντα στις εγκυκλίους ΟΔΒΕ για τεχνικά σεμινάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου