Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ.)
Μέλος Ο.Δ.Β.Ε
Αριθ.Μητρώου : 975/Αριθ.Απόφ.Πρωτ:1050/99
Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου
Οδός Μουστακλή Τ.Κ.713 03 Αριθ.πρωτ: 27
  1. Φάξ¨: 2810 324 379

Ηράκλειο: 23 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣ : Ομοσπονδία διαιτητών Βόλει
Ενταύθα
ΚΟΙΝ: Μέλη ΣΥΔΠΕΚ
Κατά την πρόσφατη ΓΣ ΣΥΔΠΕΚ , τα μέλη του ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισαν:

.-Για την συμμετοχή των διαιτητών ΣΥΔΠΕΚ σε οποιαδήποτε διοργάνωση οποιαδήποτε κατηγορίας, της νέας αγωνιστικής περιόδου , απαραίτητη προϋπόθεση είναι:

1.Να εχουν εξοφληθεί ή ρυθμιστεί όλες οι οφειλές περιόδου 2013-2014.
2.Να έχουν εξοφληθεί όλες οι οφειλές στους διαιτητές από πλευράς διοργανωτών για την περίοδο 2014-2015.
3. Για την συμμετοχή μέλους ΣΥΔΠΕΚ σε επιτροπές ΟΔΒΕ.ΕΟΠΕ ή ΕΣΠΕΚ απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής από αυτό , είναι η έγκριση του ΔΣ ΣΥΔΠΕΚ .
4.Καμία συμμετοχή πλέον διαιτητή σε επίσημες διοργανώσεις εάν η όποια αποζημίωση του , δεν καταβάλλεται πριν την έναρξη του αγώνα,
5.Τυχόν φορολογική επιβάρυνση θα είναι επιπλέον της ισχύουσας αποζημίωσης ή αυτής που θα συμφωνηθεί στην συνέχεια εκτός και αποφασιστεί διαφορετικά από την ομοσπονδία διαιτητών.
6.Από την νέα αγωνιστική περίοδο παύει οποιαδήποτε συμφωνία είχε συνομολογηθεί που εχει σχέση με τρόπο καταβολής αντίθετο με τα παραπάνω , και σε κάθε περίπτωση τα οδοιπορικά εξοδα και η αποζημίωση για την ημεραργία , δεν θα υπολογίζονται πλεον στην ενιαία αποζημίωση αλλά θα καταβάλλονται στον διαιτητή κατά τα ισχύοντα , εκτός και αν αποφασίσει διαφορετικά η ΟΔΒΕ για τα Εθνικά πρωταθλήματα.
7. Ο ΣΥΔΠΕΚ αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη συλλογής και παράδοσης στην ΚΕΔ/ΕΣΠΕΚ των φύλλων αγώνα , με πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής.
8.Να συνεχιστεί το υφιστάμενο πρόγραμμα λειτουργίας σχολών με θεωρητική και πρακτική εξάσκηση , όπου η πρακτική εξάσκηση σε αγώνεςΠ/Π & ΠΚ δεν προϋποθέτει δικαίωμα αποζημίωσης για τους υποψήφιους διαιτητές , σε συνεργασία πάντα με την τοπική Ενωση.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος 0 Γεν.Γραμματεας

Κοκοτσάκης Βασίλειος Βλαχάκης Μανόλης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου