Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.Το διοικητικό  συμβούλιο που συνήλθε την 3/3/2015 στο Ηράκλειο αποφάσισε:

1. Την διοργάνωση σεμιναρίου υποψηφίων εποπτών Α1 στα Χανιά εντός Μαρτίου 2015.Συντονιστής  ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΠΕΚ κ.Σπυριδάκη σε συνεργασία με το επίσης μέλος της ΚΕΔ κ.Καρπουζά και την Γ.Γ. κ.Τραχαλάκη και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα συμμετοχής.
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και συγκέντρωση διαιτητών δυτικής Κρήτης για  συζήτηση εσωτερικών θεμάτων.
2.Την πραγματοποίηση των εξετάσεων αποφοίτησης των υποψηφίων διαιτητών σχολής 2015 στο Ρέθυμνο.Συντονιστής ορίστηκε ο κ.Κανακάκης και η ημερομηνία θα καθοριστεί  πολύ σύντομα.Για την συμμετοχή στις εξετάσεις οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν εφόσον δεν το έχουν κάνει ήδη:
-Φωτοτυπία ταυτότητας
-Αποδεικτικό σπουδών
-Απόσπασμα ποινικού μητρώου
-Απλή ιατρική γνωμάτευση
3.Ενέκρινε τα αποτελέσματα και τον απολογισμό της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας την 31/1/2015 όπως αυτή αναλύθηκε και παρουσιάστηκε από τον αντιπρόεδρο ΣΥΔΠΕΚ.Κατατέθηκε υπέρ ΣΥΔΠΕΚ το ποσό των 822,00 € , ως οικονομικό αποτέλεσμα της εκδήλωσης αυτής.
4.Αποφάσισε την άμεση είσπραξη των ποσοστών διαιτησίας όπως αυτά προκύπτουν από τα εις χείρας διαιτητών εξοδολόγια.
Οι υπόχρεοι μπορούν να εξοφλούν  ενυπόγραφα στα κατά τόπους μέλη του ΔΣ , ή να καταθέτουν στον με αριθμό 204/911084-43 κοινό λογαριασμό ΕΤΕ , τα προκύπτοντα μέχρι τότε ποσά. Στην περίπτωση αυτή μετά την κατάθεση θα κοινοποιούν  ηλεκτρονικά στον ΣΥΔΠΕΚ την κατάθεση αυτή(για επιβεβαίωση και έκδοση απόδειξης) και θα αναγράφουν στα αντίστοιχα φύλλα του εξοδολογίου τον αριθμό κατάθεσης (EXTRE).
Το ΔΣ καλεί τα μέλη του που αγωνίζονται και σε γήπεδα και περιοχές εκτός αρμοδιότητας ΣΥΔΠΕΚ , να συμπληρώνουν την σχετική απόδειξη εξοδολογίου με όλα τα στοιχεία , ανεξάρτητα εάν εισέπραξαν ή όχι τα δικαιούμενα ποσά.
5.Αποδέχθηκε την προσφορά 20 φανελών διαιτησίας για τους νέους διαιτητές , χορηγία της εταιρείας RUAL EΠΕ και την οποία ευχαριστεί και ιδιαιτέρως τον συνάδελφο κ.Καραμπέτσο  Γεώργιο ο οποίος μεσολάβησε προς τούτο.
6.Αποδέχθηκε την χορηγία των 1200,00 € του δήμου Ηρακλείου , για κάλυψη μέρους των δαπανών του ετήσιου πανελλήνιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτητών ΕΚ ΟΔΒΕ , του οποίου η διοργάνωση προγραμματίζεται στο Ηράκλειο.Το ΔΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα την Διοίκηση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ.Βαρδαβά για το ενδιαφέρον του , όπως και τον υπεύθυνο αθλητισμού περιφέρειας Κρήτης κ.Συριγωνάκη Νικόλαο , ο οποίος εξέφρασε επίσης και δεσμεύτηκε για την συνδρομή και της περιφέρειας Κρήτης , για την διοργάνωση αυτή.
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής σε συνεργασία με την ΟΔΒΕ θα ανακοινωθούν με νεώτερη απόφαση. Μέχρι τότε τις προπαρασκευαστικές ενέργειες σε άλλους φορείς ανέλαβε κατ εντολή του ΔΣ η κ.Σπυριδάκη.
7.Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου και σχολής διαιτησίας beach volley, στο Ηράκλειο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν σχετική αίτηση στον ΣΥΔΠΕΚ.
8. Εκγρίθηκαν οι παρακάτω δαπάνες:
   -Μετακίνηση διαιτητών μελών συνδέσμου για συμμετοχή στην εκδήλωση 31/1/2015 , απο και προς Χανιά- Ρεθυμνο ,: 100,00 €
   -Ετήσια συνδρομή ΟΔΒΕ   60,00 €
   -Εξόφληση ενοικίων στην ΑΑΗ ΑΕ    648.00 €
   -Λειτουργικά και λοιπά έξοδα 70,00 €
9.Εγκρίθηκε η συμμετοχή διαιτητών μελών στους αγώνες του εργασιακού τουρνουά βόλει Δήμου Ηρακλείου ως διαιτητές. Κάθε συμμετέχων διαιτητής , θα καταβάλει υπέρ ΣΥΔΠΕΚ εθελοντικά αντί ποσοστού ,  το αντίτιμο μίας διαιτησίας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου