Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΓΚΫΚΛΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Προς :τους διαιτητές Μέλη ΣΥΔΠΕΚ                  Ηράκλειο:  8/10/2014


1.Οπως είναι γνωστό η αρμοδιότητα για τον ορισμό διαιτητών της Α  φάσης του κυπέλου Ελλάδας ανδρών- γυναικών , ανατέθηκε στα τοπικά όργανα διαιτησίας.
Ως εκ τούτου και για την αποφυγή εμπλοκών κατά τους  ορισμούς , παρακαλούμε όπως ΑΜΕΣΑ όσοι εκ των διαιτητών  μελών ΣΥΔΠΕΚ έχουν κώλυμα συμμετοχής το προσεχές Σαβατοκύριακό (11&12/10/2014) , να το δηλώσουν στην ηλεκτρ.δνση kedespek@hotmail.gr.
2.Επειδή ουσιαστικά η αγωνιστική περίοδος άρχισε , παρακαλούμε όπως στην συνέχεια τα  υπάρχοντα κωλύματα να υποβάλλονται στην εν λόγω δνση μέχρι  κάθε Δευτέρα πρωϊ για τους Εθνικούς διαιτητές και μέχρι Τρίτη απόγευμα για τους  τοπικούς διαιτητές.
3.Εκτός τους αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που τα έξοδα διαιτησίας καταβάλλονται από τον ΣΥΔΠΕΚ(μετά από συμφωνία με την ΕΣΠΕΚ) , τα έξοδα στις λοιπές κατηγορίες και κύπελο καταβάλλονται όπως  οι προκηρύξεις ορίζουν.
Με κοινή συμφωνία ο Α διαιτητής αφού εισπράξει το ποσό για το σύνολο της αποζημίωσης και τυχόν οδοιπορικών κ.λ.π. , θα εκδίδει την  σχετική απόδειξη μέσω του ειδικού εξοδολόγίου που χορηγεί ο σύνδεσμος διαιτητών και το οποίο έχουν υποχρέωση οι διαιτητές να προμηθευτούν.
4.Τα φύλλα αγώνα με ευθύνη των Α διαιτητών των αγώνων θα υποβάλλονται στην ΕΣΠΕΚ όπως ο κανονισμός διαιτησίας ορίζει.Υπεύθυνη για την συλλογή των Φ.Α μετά την αποστολή τους είναι το μέλος της ΚΕΔ κ.Σπυριδάκη.
5.Καμία αντικατάσταση διαιτητή ή σημειωτή δεν επιτρέπεται χωρίς την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής διαιτησίας.
6.Οι διαιτητές αγώνων επιτρέπεται και επιβάλλεται  να επικοινωνούν με την επιτροπή διαιτησίας , σε οποιαδήποτε σοβαρό πρόβλημα συμβεί κατά την διάρκεια των αγώνων που εχουν οριστεί.

Καλή αγωνιστική χρονιά

Για την επιτροπή
Ο πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου